Univerzális refraktométer gyümölcskoncentrátumokhoz (levelek, szirupok, lekvárok, stb.) AT 32 SIXTOL
Kiváló minőségű refraktométer/brix mérő
automatikus hőmérséklet-kompenzációval, amelyet a
gyümölcskoncentrátumok, levek, szirupok, lekvárok, sűrített tej stb. cukortartalmának mérésére terveztek, 0–32% Brix tartományban. Ez az eszköz a
fény törésmutatójának mérésével határozza meg a folyadékkeverékek összetételét vagy az anyagok tisztaságát. A Brix-skála a cukorkoncentrációt méri, 1% Brix 1 g szacharózt jelent 100 g oldatban. Az ATC biztosítja, hogy 0°C és 30°C között nincs szükség kalibrálásra.
Fő előnyök:- Kompakt méret
- Nincs szükség elemre vagy összeszerelésre
- Magas megbízhatóság és hosszú élettartam
- Kis hibahatár és magas mérési pontosság
- Tartós és könnyű alumíniumötvözet test
- Minimális karbantartási igény
- Puha gumi védőborítás
Használat:- Helyezzen egy csepp folyadékot a prizmára, zárja le a fedőt, és nézzen át a szemlencsén a skálán. Ha szükséges, állítsa be a szemlencsét, és olvassa le a cukortartalom százalékos arányát ott, ahol a fény és az árnyék találkozik.
Csomag tartalma:- 1x refraktométer cukortartalom mérésére
- 1x Tartós műanyag tok
- 1x Mintavételi pipetta
- 1x Kalibráló csavarhúzó
- 1x Antisztatikus tisztítókendő
Megjegyzés: Külön kalibráló folyadék nem tartozik hozzá.
Műszaki adatok:- Gyümölcslé koncentráció - Tartomány: 0-32% Brix, Pontosság: +/- 0.2%
- Méretek: 5.5 x 7.5 x 20.5 cm
- Refraktométer súlya: 117 g
- Súly tokkal: 270 g