Refraktométer sörlé / sörfőzési cukormérő mérésére AT 32 SIXTOL

Kézi refraktométer a sörlé mérésére.

Teljes leírás
Refraktométer sörlé / sörfőzési cukormérő mérésére AT 32 SIXTOL
  • Kód: SX3004
  • EAN: 8594196530042
SixtolA terméket a Sixtol kereskedőnél vásárolhatja meg
Raktáron
12 000 Ft beleértve az áfát

Refraktométer sörlé mérésére / sörfőzési cukormérő ATC 32

Kiváló minőségű refraktométer / Brix-mérő automatikus hőmérséklet-kompenzációval, amely elsősorban a cukortartalom és a sörlé fajlagos sűrűségének mérésére szolgál, illetve gyümölcsös cefre és cefreakciók cukortartalmának mérésére. A refraktométer a fény törésmutatójának mérésére szolgáló készülék, amellyel folyékony keverékek összetételét vagy anyagok tisztaságát lehet meghatározni. Ezt a refraktométert / Brix-mérőt ott használják, ahol szükséges a cukortartalom százalékos meghatározása a sörlében (komlózott lé) 0 és 32 % Brix tartományban, továbbá a sörlé fajlagos sűrűségének mérése 1.000 és 1.120 SG wort tartományban, valamint például gyümölcsös cefre és cefreakciók, gyümölcslevek cukortartalmának mérése. ATC / automatikus hőmérséklet-kompenzációs rendszer (0°C és 30°C között nincs szükség kalibrálásra).

Fő előnyök:
  • Kompakt készülékméret
  • Kicsi eltérés és magas mérési pontosság
  • A méréshez a készülék nem igényel elemet
  • A készülékház könnyű és tartós speciális alumíniumötvözetből készült
  • A készülék egy része puha gumiborítással a kényelmes fogásért
  • Mérés 0-tól 32 % Brix tartományban
  • Nagy üzembiztonság és hosszú élettartam
  • Gyakorlatilag nem igényel karbantartást.
Mérés módja:
  • A mérés refraktométerrel nagyon egyszerű: elegendő 2-3 csepp mintát cseppenteni az eszköz ferde optikai prizmájára, ráhajtani a prizma fedelét (a folyadék elterül), szemben a fényhez nézni az okuláron keresztül, szükség esetén élesíteni, és a látómező megfelelő skálájáról azonnal leolvasható a cukortartalom és a fajlagos sűrűség az elsötétült és megvilágított rész határánál.
Mi az a Brix-skála:
  • A Brix-skálát a feloldott anyag (elsősorban cukor) koncentrációjának mérésére használják gyümölcsökben, zöldségekben, levekben, mustokban, üdítőitalokban, sörlében stb., % Brix = általános egység a cukortartalom mérésére, szacharózra (répacukor) vonatkoztatva; jellemzi a szacharóz tömegszázalékos koncentrációját, 1 % Brix = 1 g szacharóz (répacukor) 100 g-ban, például mustban.
A csomag tartalma:
  • 1 db kézi refraktométer
  • 1 db praktikus és mechanikailag ellenálló műanyag tok
  • 1 db mini csavarhúzó a készülék kalibrálásához
  • 1 db pipetta mintavételhez
  • 1 db antisztatikus tisztítókendő az optikai prizmához
Figyelem: A speciális kalibráló oldat nem része a csomagnak!
Műszaki adatok:
  • Sörlé koncentrációja – tartomány: 0 - 32 %, pontosság: +/- 0,2 %
  • Referencia hőmérséklet: 20 °C
  • Refraktométer tömege: 131 g
  • Refraktométer tömege tok nélkül: 284 g

Fő paraméterek

  • EAN8594196530042
Teljes leírás és paraméterek Leírás és paraméterek elrejtése
  • Több mint 4 000 termék készleten
  • Magas minőségű termékek
  • Erős nemzetközi jelenlét
  • Hivatalos szállító a Amazon számára
  • Több mint 80 értékesítési partner